ColourMirrors Dual olier 1-12 Dual olier 13-24 Dual olier 25-36 Gaia serie G1-G11 Gaia serie G12-G22 Spray essenser Uddannelse ColourMirrors 9

Velkommen til farvernes verden

På ovenstående billede ser du de 66 dualolier, som er skabt af Melissie Jolly fra Sydafrika. Hun har også skabt 24 duftessenser.
Du kan læse om dem alle på de andre sider, se menuen. Olier og dufte kan enten anvendes sammen eller hver for sig.
Når man vælger blandt farverne og sætter dem op i et mønster, fortæller man sin historie, som den ser ud lige nu.
Ønsker man personlig vækst eller indsigt i sig selv kan dette være et godt redskab til støtte i sin udvikling.

VIGTIGT:
Disse olier er beregnet som badeolier og som ovenfor nævnt, som et redskab til brug i personlig udvikling og må derfor ALDRIG sammenlignes - sidestilles med eller anvendes som medicin eller erstatning for det.

Bestilling af tid!

Ønsker du at få en reading med disse smukke flasker, kan du bestille en tid :
ring på 58 19 47 87 - eller mobil 41 27 80 23 -  der kan lægges besked på tlf.sv.

Skulle du blive forhindret i at komme , bedes du  melde afbud senest dagen før !!

Vilkårlig opstilling af ni flasker!

Du har nu mulighed for at kunne se hvilke farver, der er i din verden og måske forandre din "palet", hvis der er noget, du ønsker at ændre i dit liv.
Med Colour Mirrors er der to muligheder for en reading/aflæsning :
Du kan vælge f.eks. ni af de 66 dualolier hvorefter du sætter dem op i det mønster, du synes repræsenterer dig lige nu. Udfra dette foretager vi så en dialog for at klarlægge, hvad der foregår i dit liv og hvor du kunne ændre ting eller se det med nye øjne - såfremt det er det du vil.
Den flaske du vælger efter readingen, kan du så anvende på forskellig vis. Det kan være du har lyst til at tage et bad i den eller smøre dig med den i en periode, for på denne måde at opleve en forandring.
Denne reading koster 450.-kr. 

 

 

 

Den sekstakkede stjerne!

Du kan også vælge en reading med valg af syv af duftessenserne(24stk.). Disse sættes så op i den sekstakkede stjerne, hvorefter vi aflæser, hvad du bragte med dig til verden, hvor du er nu, fremtiden eller hvad du ønsker at manifestere i dit liv.
Denne reading koster 450,-kr.

Ønsker du en aflæsning med begge elementer betaler du 600,-kr.

Køb dig en flaske!

Du kan også bare købe dig en flaske, såfremt du synes der er en af dem, der taler til dig.
Prisen på en flaske/duftessens er 250,- kr.
Forsendelse kommer i tillæg, såfremt du ikke henter den selv.
Priseksempel for 1 stk. inkl. forsendelse = 300,-kr.

.

Vigtig information!

Disse flasker er beregnet som badeolie samt til brug som redskab i selvudvikling og det er derfor vigtigt at gøre opmærksom på, at selvom der står nævnt fysiske temaer, må de ALDRIG sammenlignes - sidestilles med eller anvendes som erstatning for medicin.

 

 

Chahra flasker 1-15

C1

Rod chakraet(/koral/rød)

Fysisk:

Placeret ved roden af rygraden. Kan være god ved træthed, rygsmerter og manglende energi konditioner som f.eks. frigiditet, impotens, blodproblemer, MS. Øger hjerteslaget og blodtrykket; svulst; feber. Overlevelse.

Følelsesmæssigt:

Støtte til at balancere energierne, så vrede og frustration kan beroliges og temaer omkring ugengældt kærlighed og vanskeligheder i relationer kan heales.

C2

Harachakraet(guld/orange)

Fysisk:

Placeret i det sakrale område. Kan være god ved chok og traumer, tab af energi og ved følelsen af misbrug. Kan være god ved problemer med optagelse af fødevarer og ved spiseforstyrrelser, hormonelle ubalancer, menopause, nervøse tilstande, irriterede indvoldes syndrom, hudproblemer, seksualitet.

Følelsesmæssigt:

God til afklaring af barndoms temaer om misbrug og kontrol. Afklarer frygt, forvirring og følelsesmæssig desorientering.

C3

Solar plexus(oliven grøn/gul)

Fysisk:

Placeret over mellemgulvet. Kan være gavnlig ved fordøjelses/spiseforstyrrelser, lever og nyrer, kramper.

Følelsesmæssigt:

Kan vise sig gavnlig ved frygt, forvirring, fobier og neuroser.  Genoprettelse af personlig kraft, forbedre koncentrationen.

C4

Hjertechakraet(turkis/grøn)

Fysisk:

Placeret ved hjertet. Kan være gunstig for brystproblemer, det vil sige bronkitis, lungebetændelse, samt hjerteproblemer.

Følelsesmæssigt:

Ved hjertesorg og relationsproblemer. Har brug for at udtrykke følelser, komme i forbindelse med dit hjerte. Personlig og følelsesmæssig kærlighed.

C5

Halschakraet(kongeblå/blå)

Fysisk:

Placeret ved halsen. Kan være gavnlig ved ondt I halsen, stress og søvnproblemer.

Følelsesmæssigt:

Støtte i at tale højt, blive hørt, og i tilfælde af mareridt. Anerkende at man er medie og lade meddelelserne komme igennem. Kæmper med at sige det, man har behov for. Kommunikation og tillid.

C6

Tredje eye(violet/kongeblue)

Fysisk:

Placeret mellem øjenbrynene.

Kan være gavnlig ved sinus problemer, hovedpine, stress, migræne, åbning af den psykiske port.

Relaterer til skytsengle.

Følelsesmæssigt:

Sorg, tab af en nær person, angstanfald, støtte til at stole på sin intuition. Rolle model. Højere mental kraft og healing.

C7

Kronechakraet(magenta/violet)

Fysisk:

Placeret over kronecentret. Kan være gavnlig ved hovedpine, migræne, mentale problemer, træthed og hukommelse.

Følelsesmæssigt:

Blive ejer af din egen kraft som healer, aktivering af dine healings evner, evnen til at modtage guddommelig kærlighed og så kanalisere den guddommelige kærlighed som healing, renselse af skyggen, træde ind i lyset, nå ind til din egen sjæl.

C8

Højere kronechakra(lyserød/magenta)

Fysisk:

Placeret ovenover kronecentret. Fremme graviditet, skabe et kærligt rum til en ny sjæl. Føde noget nyt.

Følelsesmæssigt:

Healing af eksistens sorg, healing af ens indre barn, forbindelse til din sjæl.

C9

Rod chakraet(klar/klar)

Afklaring af overlevelses temaer, øget spirituelt ansvar, livet baseret på glæde. Du har lidt meget for at nå til menneskelig forståelse og har nu potentialet for opstigning. På galaktisk niveau kan du blive en Jordens beskytter. Se ikke på døden – undlad at vælge at blive syg og dø. Vid, at du er ansvarlig, for hvad du tænker. Træd ind i lyset. Du kan være bange for at vise hvem du virkelig er både overfor dig selv og andre, og har været bange for den mørke side og derfor sat en refleksion op.

C10

Harechakraet(orange/rosenrød)

Du er på et niveau af sammensmeltning med din sjæl, som lader dig nå indtil det solare system for at få adgang til information af en højere karakter. I stand til at balancere dine maskuline og feminine energier for at kunne støtte dig selv. Kreative ideer. Omsorg for og healing af dig selv. Potentiel for umiddelbar manifestation. I den nye Kristus stråle – lær hvad du mener du kan manifestere. Lyt til din visdom.

C11

Solar plexus(lys guld/lys guld)

Træd ind i din autentiske kraft og visdom. Meditere i grupper for at koble til andre galakser og derved blive en ambassadør for Jorden. Aktivering af dit ”JEG ER”. Integration af det guddommelige menneske.

C12

Hjertechakraet(lilla/lyserød)
Hjertet åbnes for spiritualiteten.
Transformationen, der forbinder dig med resten af universet/mulitiverset.
Betingelsesløs kærlighed.

C13

Halschakraet(blåviolet/blåviolet)

Psykisk og spiritual kraft. Kommunikation med ærkeengle og højere væsener. Åndens kommunikation, derfor i stand til at manifestere, det du siger.

C14

Det 3.eye(lys guld/klar)

Guddommelig tanker(sindets overgivelse til den guddommelige plan). Bringer lys ind i det 3. øjes energi center. Rydder frygt af vejen. Bringer klarhed og sandhed ind i det vi ser. Genskaber glæden ved at se fremad i den gyldne tidsalder. Kommunikation med rolex replika mestre og højere vejledere.

C15

Kronechakraet(klar/lilla)

I stand til at modtage instruktioner fra din monade, som er dit sande guddommelige selv (JEG ER). Aktivering af krystalgitret, klar forbindelse til ånden, klarhed til at være tjenende. Bringer dit guddommelige aspekt ind i det fysiske liv.