"Mal med intuition"

Se dine indre landskaber komme til udtryk . Der er ingen regler for hvordan din indre verden bør udtrykkes - ingen regler om perpektiv eller "Det gyldne snit", du behøver ingen erfaring med at tegne og male. I stedet er det træning i at lytte til dit indre, lytte til dig selv og have tillid til, at det er godt nok og lysten til at lade sig inspirere af farverne og stemningen i farve processen. Vi starter med en meditation / fantasirejse og arbejder til udvalgt musik. Teknik : " Vådt i vådt" med Stockmar akvarel-farver og specielt papir ... Eller olie på lærreds-karton / lærred.

 

" Mandala tegning "

Alle kan lære at tegne mandalaer. Mandalaen er karakteristisk ved at være opbygget omkring et centrum, en facinerende kunstart, en meditativ proces, hvor strukture og farver udvikler sig på papiret. Det er udforderende, det udvikler tålmodighed, skaber indre ro og uforklarlig indsigt. Symbolerne åbner sig og bliver levende. Vi arbejder på sort papir og tegner med farveblyanter til udvalgt musik.

 

Tegne male hold

På kurset vil der blive arbejdet med forskellige opgaver, til bevidst-gørelse af egen streg. Vi afprøver forskellige matrealer, så som blyant, kul, tusch, akvarel , akryl, olie og tempera. Arbejder lidt rolex replica med "At tegne er at se ". Vi aktiverer den højre, kreative hjerne-halvdel, med udvalgt musik.

 

Kurser :
Jeg afholder 1 dags kurser i bl.a.:
Collage maleri  -  Vådt i Vådt  -  Olie på lærred
Mandala tegning -  " At tegne er at se "
Send mig en mail hvis du har lyst til at komme på kursus.

irene@gyldnesvane.dk


Jeg har undervist i kreative fag siden 1977 .